Website van de Stichting MariaoordOmmel, Park van Vrede

A+ A A-

Nieuws

Nieuwe blikvanger voor Mariaoord, Park van Vrede

Als pelgrims dezer dagen met het hoofd deemoedig naar de grond gebogen richting Ommel komen zal het ze niet direct opvallen. Maar als ze na gedane gebeden opgetogen nog even het Processiepark in willen lopen, zal het hen ongetwijfeld niet meer ontgaan; het nieuwe beeldbord (gemaakt door Vanbreereclame.nl) van de grondige opknapbeurt van het park en kerkplein.

Lees meer...

Informatieavond in Kluis: 'GOEI WERK HEEFT TIJD NODIG'

‘Wanneer gebeurt er nou iets?’Die vraag heeft kapelaan Harold van Overbeek al wat keren gehad als het ging over de renovatie van het Processiepark. En hij niet alleen. Ook andere leden van de projectgroep die de ingrijpende operatie voorbereidt, krijgen die vraag nogal eens. ,,Goei werk heeft tijd nodig”, antwoordt Van Overbeek dan, ,,en ik verheel niet dat er veel meer werk bij komt kijken dan we vooraf hadden gedacht. Maar er gebeurt veel achter de schermen.”

Lees meer...

Nieuw beeldmerk en stichting voor Processiepark

Twee belangrijke stappen voor de renovatieplannen van het Processiepark zijn gezet: er is in verband met de fondsenwerving nu een stichting opgericht MariaoordOmmel, Park van Vrede. En die zelfde naam maakt ook onderdeel uit van het nieuwe beeldmerk dat de initiatiefnemers besloten hebben voortaan te gebruiken.

Lees meer...

De zegen voor René en het Processiepark

De maandelijkse bijeenkomsten van de Projectgroep Herstel Processiepark zijn normaal altijd in de Kluis maar deze week togen de leden bij wijze van uitzondering naar het Florapark, het nieuwe industrieterrein pal tegen het Ei van Ommel aan. Daar heeft projectgroeplid René Berkvens een prachtig nieuw bedrijfsgebouw in gebruik genomen met zijn firma Beblo, waar de meest uiteenlopende en fleurige bloemarrangementen worden gemaakt. Harold van Overbeek kwam niet met lege handen: hij overhandigde René een replica van de Heilige Maria met kind vergezeld met de zegen dat het René en zijn bedrijf goed mag blijven gaan. René dankte onmiddellijk met een flink stuk vlaai.

Lees meer...

Laatste nieuws